24 de enero de 2010

Plum Cake De MÁRMOL



Los fines de semanas, no siempre .. hacemos bizcochos ectr... y uno que no falta es el Plum Cake, a los de casa, como los rellenos de pasas ectr... no les gusta, siempre hago esta receta de chocolate y tiene mucho éxito, la cobertura de chocolate la suelo comprar suelta a peso que son unas bolitas pequeñas, pero sino las tabletas del super también va bien, lo que ocurre que cobertura de chocolate blanco no se encuentra tan fácil, sino es en chocolaterías como bien e indicado, y cuando lo hagais sea de hacer por capas, es decir una de masa y otra de chocolate , así sucesivamente y que la ultima capa sea masa , bueno os paso la receta .



200g de mantega
200g de sucre
6 ous
275 g de farina
25 g d´impulsor
150 g de cobertura de xocolota negra
150g de cobertura de xocolota blanca
mantega i farina per encamisar el motlle



Preparació:
Foneu les dues cobertures per separat al bany maria o al microones.
Munteu la mantega amba el sucre amb les varetes elèctriques qu quedin ben lanquejades.
Encamiseu el motlle amb mantega a punt de pomada i farina.
Afeigu els ous un a un i aneu mesclant a poc a poc.
Incorporeu-hi la farina i l´impulsor tamisats.
Traeiu la meitat de la barreja i afegiu-hi la cobertura negra fosa.
A láltra meitat, barregeu-hi la cobertura blanca.
Poseu les dues mescles en un motlle de cake i poseu-ho a coure a 170 ºC durant uns 4o minuts.




Receta sacada del libro de " La Cuina de Ventdelpla"




1 comentario:

  1. Em sembla haver llegit aquesta recepta, o potser una molt semblant, en un tauler d'anuncis al costat de l'església de Breda.

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