25 de octubre de 2009

Magdalena de Llimona i Canyella

Esta semana hice unas Magdalenas buenisimas.. que a todos los de casa nos gusta, os paso la receta es de la revista Descubrir Cuina (ahora Cuina) de hace unos cuantos años.



3 Ous
100 g. de sucre
100 g. de farina
100 g. de mantega
La ratlladura de la pell de mitja llimona
Un polsim de canyella
Una cullerada de postres de llevat químic (Royal)

1- Barregeu els ous amba el sucre i treballeu-los fins a ovtenir una massa lleugera. Mentrestant, foneu una mica de mantega en una paella.
2- Mescleu la farina amb el llevati la pell de llimona i la canyella. Afegiu-ho a la primera barreja delicadament.
3- Quan la mantega que heu fos ja no sigui calenta, afegiu-la a la barreja.
4- Ompliu els motlles de magdalenes fins a tres quartes parts i poseules al forn, prèviament preescalfat a 200-210 ºC
5- Coeu-les fins que estiguin fetes.

1 comentario:

  1. Por esta vez siento que no me gusten este tipo de postres, pues parecen exquisitas estas magdalenas (seguro que las de La Bella Easo a su lado son fullaraca). Bueno, más que no me gusten es que los tomo pocas veces y además el médico no me las ha recomendado dados los parámetros de mi estudio metabólico.

    ResponderEliminar