Un clasico, un plat de truites molt interessant d'això hi ha infinitat.. i amb diferents sabors, jo proposo aquesta barreja dels diferents sabors, són tot un plaer.
És un plat que pot prendre'l tambien frio... té un gran exito.
Preparació:
1- Es fan tres truites (patata, tonyina i espinacs) de tres ous cada una . Poseu la patata a sota, ya que és la que té més cos. Seguidament , poseu-hi la de tonyina i, a sobre de tot, la d´espinacs. Intercaleu entre elles la salsa de tomàquet.
2- Es cobreix tot plegat amb beixamel espessa, formatge o pa ratllat. Gratineu-ho al forn a una temperatura de 180 º c .
3- Fréd com a entrant o calent com a primer plat.
La beixamel es pot substituir per maionesa. Pel que fa a les truites, si a la patata hi posem ceba, resultarà molt més soborosa. Els espinacs es poden substituir per verdures del temps, samfaina o pèsols.
RECETA SACADA DE LA REVISTA "DESCOBRIR CUINA Nº1 "
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Mmmmmmmmm un plato muy muy tentador.
ResponderEliminarMuchas gracias por participar en el sorteo. Te deseo la mayor de las suertes.
Besos.
Quan la meva mare ens el feia de petits ens encantava!!!!! I una mica gratinat queda boníssim!
ResponderEliminarGemma no solo a tí sino a mis hijas también les gusta mucho.. es que están deliciosas. Silvia ... ojalá tenga suerte... .Saludos
ResponderEliminarAins que rico, ¿te ha quedado algo?, porque yo encantada de la vida me zampaba un trocin para la cena. Y en frio, que a mi las tortillas casi que me gustan más asi. Estas tuyas llevan de todo eh, muy completas..atún , espinacas, tomate, queso..vamos un lujazo.
ResponderEliminarbesines guapa :)