26 de septiembre de 2010

Biquinis diferentes

Aquesta Setmana hem realitzat uns deliciosos biquinis de la mà de Carme Ruscadella de la revista Cuina n º 109 la seva proposta eren tres biquinis diferents i nosaltres hem fet dos, han quedat deliciosos, ho recomano per la barrejamescla de sabors i la seva senzillesa en realitzar-los

Per 4 entrepans de pa blanc:

8 llesques del pa de motlle blanc

2 tomaques madurs tallats a làmines fines (3mm) .

80 g de formatge manxec semicurat tallat finet

40 g. de pernill ibèric tallat fi . Oli d´oliva verge extra

Per a cada entrepà, preneu dues llesques i suqueu-les a banda i banda amb un bon rajolí d´oli. Tapeu completamente una llesca amba les làmines de mig tomàquet i tapeu-lo completament amb la quarta partr dels talls de formatge . Cobriu-ho amb la quarta part dels talls de pernill. Tapeu-ho amb l´altra llesca sucada i pseu-ho a escafar-daurar al punt.

Per 4 entrepans de pa integral i pipers:

8 llesques del pa de motlle integral amb pipes

80 g de mató fresc

50g d´olives verdes i 50 g de negres (a talls i sense els pinyols)

50 g de formatge blau

Mescleu amb delicades les olives, el mató i el formatge blau. Suqueu amb oli les dues cares de les llesques de pa i rapartiu-hi la barreja anterior. Poseu els entrepans a escalfar-daurar.


Receta sacada de la Sección del Carmen Ruscadella ( Fogons bo i sa ) revista Cuina n º 109










2 comentarios:

  1. Em quedo amb el d'olives i mató!!! Si la recepta és de la Ruscalleda, té l'èxit assegurat ;)

    ResponderEliminar
  2. Guauuuuuuuu ahora mismo caian dos fijo. Que buenisima pinta.

    Besos.

    ResponderEliminar