24 de mayo de 2010

Amanida de ruca amb pernill i crema de gorgonzola



Como indique en la receta anterior , también he realizado la ensalada que proponía "Cuina" en su edición anterior dentro del reportaje quesos Italianos.
La he realizado tal como indican y está buenisima, vamos que todo lo propuesto es sencillo y gustoso, son de esas recetas que ya las tienes para ir realizando por lo menos una vez al mes.


Os la paso con cariño.


Ingrediente per 4 persones
250 g de rucula
200 g de pernil de gla (iberico de bell
150 ml de nata liquida 32 % MG
200g de formatge gorgonzola
crostons
nou moscada
oli d´oliva verge extra
sal , pebre negre


Preparació
1- Desfeu el gogonzola amb la nata calenta i un pols de nou moscada ratllada en una paella a foc suau.
2- En un plat, disposeu la ruca i el pernill tallat a tires. Amaniu-ho amb oli, sal i pebre.
Poseu la crema de gorgonzola per sobre de l´amanida i acompanyeu-ho amb crostons.
RECETA SACADA DE LA RESVISTA CUINA

3 comentarios:

  1. Aquesta crema de gorgonzola ens ha agradat molt, la farem en breu, segur!!! Molts petons guapa.

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  2. Tres ingredients senzills que combinen a la perfecció. Una amanida deliciosa per fugir de la típica i clàssica amanida de sempre...

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  3. Muy rica esta receta, fresquita y ligera. Un besazo.

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