10 de abril de 2010

Nuestra Mona especial


En casa celebramos la Mona a nuestra manera... pues mis hijas el bizcocho si no es el de casa no les gusta y el chocolate debe ser con leche o blanco . Vamos muy complicado tot plegat, pero yo no pierdo las tradiciones y hago un pa de pessic de chocolate y les pongo unos huevos muy representativos de esta fecha .

Si os interesa hacer una buena Mona de Pascua os remito al blog de la Gemma http://lacuinadecasa.blogspot.com/ donde encontrareis unas monas muy buenas y las de siempre.

La mía es muy cassolana

Os paso la receta del pá de pessic

PA DE PESSIC DE XOCOLATA NEGRE

300g de cobertura de xolocata negra del 65 %
125 g. de mantega
250g. de sucre
6 ous
100g. de farina
mantega i farina per encamisar el motlle

Preparació:
1- Foneu la corbetura de xolocata
2- Foneu la mantega. Mescleu amb la xocolata
3- Munteu les clares a punt de neu. Afegiu el sucre i continue muntant. Tot seguit, incorporeu-hi els rovells i remeneu amb una espàtula.
4- Incorporeu-hi la mescla de mantega i cobertura i barregeu amb delicadesa.
5- Al final, incorporeu-hi la farina tamisada, barregeu bé i ompliu el motlle.
6- Coeu-ho a 160 ºC durant 40 minuts aproximadament





2 comentarios:

  1. Montse, la teva és molt casolana i molt bonica!!! T'ha quedat genial.

    ResponderEliminar
  2. Montse, el més inportant és celebrar com a nosaltres ens va bé. la teva mona és super casolana i ben bona, veritat?
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar